ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin Şirketinize Katkıları

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin Şirketinize Katkıları

ISO 27001 standardını uygulayarak Küresel Pazara Erişim, Uluslararası Standartlara uyum, Sürdürülebilirlik, etkili Bir Reklam Aracı, Rekabet Gücünü Arttırma gibi önemli hedeflere ulaşabilirsiniz.

ISO IEC 27001

Küresel Pazarda Erişim

Firmanız, bilgi güvenliğine verdiği önemi belirterek, hem kamu hem de özel sektörde dünya çapında tanınmasını sağlayacaktır. Bağımsız, üçüncü taraf denetim firması tarafından verilen sertifika da bu taahhüdün objektif kanıtı olarak bulunacaktır.

Uluslararası Standartlar

ISO 27001 bilgi güvenliği yönetimi için geliştirilen ve en yaygın kullanılan standarttır. Bu standart dünyadaki tüm kuruluşlar için bilgi güvenliği konusunda ortak bir dil oluşturur. ISO 27001 belgelendirmesi uyguladığınız Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin (BGYS) uluslararası standartlara uygun olduğunun bir kanıtı olacaktır.

Sürdürülebilirlik

Bilginin her hali tüm firmaların sürekliliği açısından önemlidir. Firmalar için bilgi güvenliği, rekabette kalma, nakit akışını sağlama, karlılık, yasal uyum ve varlığını sürdürebilmek için gereklidir. Bilgi güvenliliğin bulunmadığı şirkette firmanın bütünlüğü ve varlığı tehdit altındadır.

Bir Reklam Aracı

Şirketiniz ISO 27001 standardına göre belgelendirildiğinde, bu belge bir farklılaşma ve reklam aracı olarak kullanılabilir. Şirketin kalitesi ve bilgi güvenliğine verdiği önem anlatılarak firmanın değeri arttırılabilir.

Rekabet Gücünü Arttırmak

ISO 27001 standardı bilgilerin yetkisiz kişilerin eline geçmesini önlerken, bu bilgiye ihtiyaç duyan çalışanların da yetkileri dahilinde bu bilgilere kolay ve hızla ulaşmaları sağlanarak, iş verimliliği arttırılabilir. Rekabette diğer firmaların gerisinde kalmamak ve hatta yeni uygulamalar ile onların önüne geçmek mümkündür.

 

Çelik ve alüminyum yapı, kaynaklı imalat, demiryolu araçları, akreditasyon standartları, yönetim sistemleri gibi bir çok alanda danışmanlık, eğitim, denetim, belgelendirme faaliyetleri için...

EN 1090, ISO 3834, EN 15085...

EN 1090, ISO 3834, EN 15085 ve ilgli standartlarda bakanlık ve kamu kuruluşları personelleri eğitimlerinden, Türkak belgelendirme denetimleri, belgelendirme kuruluşları ve onaylanmış kuruluşlara danışmanlık ve eğitim, ürün ve sistem belgelendirme denetimleri, imalatçı firmalara eğitim ve danışnamlık, bireysel ve kurumsal eğitimlere kadar tüm seviyelerde alanında en tecrübeli ve bilgili hizmet.

DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Çelik ve alüminyum yapı uygulamaları (EN 1090), kaynaklı imalat (ISO 3834), demiryolu araçları (EN 15085), kaynak mühendisliği uygulamaları (IWE/EWE, PQR, WPS, WPQ...), yönetim sistemleri (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 19011, 31000...), akreditasyon (ISO 17020, ISO 17024, ISO 17065...) gibi üretim sektörünün ihtiyacı olan tüm konularda eğitim ve danışmanlık hizmetleri ile gerekli yönlendirme çalışmaları.

İLKER ERGÜN

Makina ve Kaynak Mühendisi olan İlker Ergün, 2002 yılından beri sektörün öncü kuruluşlarında üretim va kalite departmanlarında görev yapmıştır. 2014 yılında bir onaylanmış kuruluşta komite üyeliği olarak başlayan bireysel hizmetlerine zamanla yenilerini ekleyerek birçok kamu ve özel kuruluş ile derneğe ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmuştur. Halen bu alanlarda danışmanlık, eğitim, denetim faaliyetlerine devam etmektedir.